• Kiskavicsok magánóvoda és fejlesztő központ: 2010 szeptemberében megnyitottuk óvodánkat, ahová szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól | E-mail: kiskavicsok@gmail.com
 • Bemutatkozás

  Magunkról

  „ A gyermek: az elevenség, az öröm, a jövőbe ható ígéret…” Ady Endre

  2010 szeptemberében megnyitottuk óvodánkat, ahová szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól.  A Kiskavicsok Óvoda épülete, Újpest egyik legszebb részén a Vécsey Károly utcában található. A patinás villaépületet nagy, játékra, mozgásra alkalmas udvar veszi körül. Sok fával, növénnyel, tiszta levegővel várja a gyerekeket.

  Reméljük, ellátogatnak hozzánk!   Vegyes csoportjainkba a beiratkozás egész évben folyamatos!

  Nevelési filozófiánk

  „ A gyermekkornak két tündérvilága van: cselekvés síkján a játék, és szellemi síkon a mese”   Kádár Annamária

  Megőrizni az óvodáskor alapvető, legelemibb tevékenységeit, ezért nálunk legfontosabb a játék. A gyermek a játékon keresztül ismerkedik a világgal-természetes módon tanul. A legfontosabb a gyermekek harmonikus személyiségfejlődése, a kiegyensúlyozott, boldog mindennapok. Kiemelt célunk, hogy a gyermekek óvodai élete során, építsük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több sikerélményben legyen részük .  A Kiskavicsok Magánóvoda vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy a harmonikus, családias, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő kicsikből válnak a kiegyensúlyozott aktív és sikeres felnőttek. Az intézményünk által eddig elért eredmények folyamatosan arról adnak megerősítést számunkra, hogy helyes célokat állítottunk fel az óvodás korosztály nevelésében magunk elé és ezeket a kitűzött célokat eredményesen valósítjuk meg.

  Személyi feltételek

  A nálunk dolgozó óvodapedagógusoktól a kötelező képzettségen  túl mindenekelőtt  gyermekszeretetet, felelősségtudatot, közvetlenséget,nyíltságot, türelmet és őszinte kommunikációt várunk el. Óvónőink munkáját az intézménnyel szerződésben álló logopédus, fejlesztőpedagógusok segítik és kísérik figyelemmel napi szinten. Intézményünkben a gyermekek gondozását megfelelő kvalitással, egészségügyi érettségivel rendelkező tapasztalt dajkák látják el.

  Miért pont mi?

  Abban az esetben ha gyermekének nem jutott hely  az önkormányzati óvodában, vagy nem elégszik meg az ottani ellátással, látogasson el gyermekével hozzánk és ismerkedjen meg óvodánkkal!

  • színes,változatos programok
  • kis létszámú csoportok 12-14 gyermek-magas felnőttlétszám
  • sokkal többet adunk a megszokottnál

  form

 • Legutolsó híreink

 • Archívum

 • Elérhetőség

  Cím: H-1046 Budapest, Vécsey Károly utca 120.
  Telefon: Boncz Dorottya vezető: +36209177228
  E-mail: kiskavicsok@gmail.com
 • Kapcsolati űrlap