Olcsó magánóvoda Újpesten

Hamarosan itt a szeptember, ami sok változással jár a gyermek és a szülő nyári napirendjéhez képest.

haz-550Ideje tervezni az új feladatokat: Hánykor fogunk kelni? Milyen útvonalon megyünk az oviba? Hány órakor megyünk a gyermekünkért? Valamint az óvodakezdéshez szükséges eszközök beszerzését: ovis zsák, tisztálkodó szerek, kinti és benti váltóruha, tornaruha stb. Beindulnak a fejlesztő foglalkozások és a hobbi tevékenységek. Az óvodakezdés minden nyár végén extra kiadással jár és az őszi, aktív időszak tevékenységei is sok költséggel járnak.

Kiskavicsok Magánóvoda Újpesten kedvező havi díjszabással működik. Olcsó magánóvoda Újpesten, hiszen az árak tartalmazzák, a napi négyszeri étkezést, az összes tisztálkodással kapcsolatos felszerelést (papír zsebkendő, WC-papír, szappan, fogkrém, szalvéta, kéztörlő stb.), az ágyneműt és annak rendszeres mosását-vasalását. Egy olcsó magánóvoda nemcsak a háztartási kiadásokban lehet segítség, de időt is spórol, hiszen többek között a tisztálkodó eszközök beszerzéséről, ágynemű mosásáról mi magunk gondoskodunk.

Magánóvodák árainak összehasonlításánál ár/érték arányban a Kiskavicsok Magánóvoda Újpesten kiemelkedően olcsó magánóvoda, hiszen a havi díj a fejlesztő foglalkozások árát is magában foglalja.

Olcsó magánóvoda választásával, nem csak az hétköznapokhoz szükséges eszközök és fejlesztő foglalkozások árát spórolhatja meg, hanem a beszerzésükkel töltött időt is, hiszen óvodapedagógusaink nagy gonddal választják ki a gyermekek hétköznapjaihoz szükséges eszközöket, ügyelve azok és minőségéra és folyamatos tisztítására.

Olcsó magánóvoda és minőség együtt jár a Kiskavicsok Magánóvodában: fokozottan ügyelünk, hogy étkezéseinknél a kialakított étrend a gyermekek fejlődéséhez szükséges, minőségi alapanyagokból legyen összeállítva változatosan és a gyerekek ízlésének megfelelően.

Válasszon olcsó magánóvodát és magas minőséggel és gazdag fejlesztő programokkal!

form-dori-kicsi

zeneoktatás óvódásoknak | úszásoktatás óvódásoknak | német nyelvoktatás óvodásoknak | korcsolya oktatás óvódásoknak | angol nyelvoktatás óvodásoknak | néptáncoktatás óvódásoknak | fejlesztő foglalkozások