• Kiskavicsok magánóvoda és fejlesztő központ: 2010 szeptemberében megnyitottuk óvodánkat, ahová szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól | E-mail: kiskavicsok@gmail.com
 • GYIK

  1. Mennyibe kerül az óvoda egy havi díja?

  Az óvoda havidíja 80.000 Ft/gyermek. A díj magában foglalja az egész napos szakértő gondoskodás és óvodai nevelés mellett a napi négyszeri étkezést, a zenés, a tornás és a logopédiai foglalkozásokat is.

  2. Hányan vannak a gyerekek egy csoportban?

  Egy csoportban maximum 12-14 kisgyerek jár. Két óvodapedagógus és egy dajka van a gyerekekkel folyamatosan, valamint alkalmanként az egyedi foglalkozásokat vezető pedagógus csatlakozik.

  3. Az angolt hogy tanulják a gyerekek? Egész nap vagy csak pl. heti két alkalommal pár órát?

  A gyerekek az angolt minden nap, a délelőtti foglalkozások során folyamatosan hallják és ezáltal tanulják. A  nyelvet játék, zenés foglalkozás és torna közben könnyedén, észrevétlenül sajátítják el a kicsik.

  4. Hánytól hányig van nyitva az óvoda?

  A Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház 7h-17.30h-ig tart nyitva.

  5. Honnan rendeljük az ebédet és a többi étkezést hogyan oldjuk meg?

  Az ebédet az óvodánkhoz közeli K2 Fitnesstől rendeljük, akik különleges figyelmet fordítanak a gyermekek egészséges táplálkozásának biztosítására. Beszállítónk hétről-hétre egészséges, nagyon változatos és  kiváló minőségű ételekkel lepnek meg minket. Honlapukon olvashatják kiváló minősítésüket (Étkezés) .

  6. Hova járnak úszni a gyerekekkel?

  Hetente egyszer járunk az Aquaworld-ben úszni a gyerekekkel, ahol kellemes és higiénikus körülmények között, szakképzett úszásoktatók tanítják őket játékosan, minden gyermeket a neki megfelelő szinten. Az utazás megbízható különbusszal történik, mely az óvodától indul és oda érkezik vissza.

  form-dori2

 • Legutolsó híreink

 • Archívum

 • Elérhetőség

  Cím: H-1046 Budapest, Vécsey Károly utca 120.
  Telefon: Boncz Dorottya vezető: +36209177228
  E-mail: kiskavicsok@gmail.com
 • Kapcsolati űrlap