GYIK

1. Mennyibe kerül az óvoda egy havi díja?

Az óvoda havidíja 80.000 Ft/gyermek. A díj magában foglalja az egész napos szakértő gondoskodás és óvodai nevelés mellett a napi négyszeri étkezést, a zenés, a tornás és a logopédiai foglalkozásokat is.

2. Hányan vannak a gyerekek egy csoportban?

Egy csoportban maximum 12-14 kisgyerek jár. Két óvodapedagógus és egy dajka van a gyerekekkel folyamatosan, valamint alkalmanként az egyedi foglalkozásokat vezető pedagógus csatlakozik.

3. Az angolt hogy tanulják a gyerekek? Egész nap vagy csak pl. heti két alkalommal pár órát?

A gyerekek az angolt minden nap, a délelőtti foglalkozások során folyamatosan hallják és ezáltal tanulják. A  nyelvet játék, zenés foglalkozás és torna közben könnyedén, észrevétlenül sajátítják el a kicsik.

4. Hánytól hányig van nyitva az óvoda?

A Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház 7h-17.30h-ig tart nyitva.

5. Honnan rendeljük az ebédet és a többi étkezést hogyan oldjuk meg?

Az ebédet az óvodánkhoz közeli K2 Fitnesstől rendeljük, akik különleges figyelmet fordítanak a gyermekek egészséges táplálkozásának biztosítására. Beszállítónk hétről-hétre egészséges, nagyon változatos és  kiváló minőségű ételekkel lepnek meg minket. Honlapukon olvashatják kiváló minősítésüket (Étkezés) .

6. Hova járnak úszni a gyerekekkel?

Hetente egyszer járunk az Aquaworld-ben úszni a gyerekekkel, ahol kellemes és higiénikus körülmények között, szakképzett úszásoktatók tanítják őket játékosan, minden gyermeket a neki megfelelő szinten. Az utazás megbízható különbusszal történik, mely az óvodától indul és oda érkezik vissza.

form-dori2

Vélemény, hozzászólás?

Név *
E-mail cím *
Honlap