• Kiskavicsok magánóvoda és fejlesztő központ: 2010 szeptemberében megnyitottuk óvodánkat, ahová szeretettel várunk minden kisgyermeket 2,5 éves kortól | E-mail: kiskavicsok@gmail.com
  • GYIK

    1. Mennyibe kerül az óvoda egy havi díja?

    Az óvoda havidíja 80.000 Ft/gyermek. A díj magában foglalja az egész napos szakértő gondoskodás és óvodai nevelés mellett a napi négyszeri étkezést, a zenés, a tornás és a logopédiai foglalkozásokat is.

    2. Hányan vannak a gyerekek egy csoportban?

    Egy csoportban maximum 12-14 kisgyerek jár. Két óvodapedagógus és egy dajka van a gyerekekkel folyamatosan, valamint alkalmanként az egyedi foglalkozásokat vezető pedagógus csatlakozik.

    3. Az angolt hogy tanulják a gyerekek? Egész nap vagy csak pl. heti két alkalommal pár órát?

    A gyerekek az angolt minden nap, a délelőtti foglalkozások során folyamatosan hallják és ezáltal tanulják. A  nyelvet játék, zenés foglalkozás és torna közben könnyedén, észrevétlenül sajátítják el a kicsik.

    4. Hánytól hányig van nyitva az óvoda?

    A Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház 7h-17.30h-ig tart nyitva.

    5. Honnan rendeljük az ebédet és a többi étkezést hogyan oldjuk meg?

    Az ebédet az óvodánkhoz közeli K2 Fitnesstől rendeljük, akik különleges figyelmet fordítanak a gyermekek egészséges táplálkozásának biztosítására. Beszállítónk hétről-hétre egészséges, nagyon változatos és  kiváló minőségű ételekkel lepnek meg minket. Honlapukon olvashatják kiváló minősítésüket (Étkezés) .

    6. Hova járnak úszni a gyerekekkel?

    Hetente egyszer járunk az Aquaworld-ben úszni a gyerekekkel, ahol kellemes és higiénikus körülmények között, szakképzett úszásoktatók tanítják őket játékosan, minden gyermeket a neki megfelelő szinten. Az utazás megbízható különbusszal történik, mely az óvodától indul és oda érkezik vissza.

    form-dori2

  • Legutolsó híreink

  • Archívum

  • Elérhetőség

    Cím: H-1046 Budapest, Vécsey Károly utca 120.
    Telefon: Boncz Dorottya vezető: +36209177228
    E-mail: kiskavicsok@gmail.com
  • Kapcsolati űrlap